top of page

WEERBERICHT: Vanaf zondag gevoelig frisser

Vanavond kunnen we in Limburg te maken krijgen met een beetje regen. Toch zal de nacht droog verlopen. De minima zakken naar 10 graden. Vrijdag krijgen we ook een mooie dag omdat de zon regelmatig door de sluierwolken komt piepen. Het blijft droog en de maxima stijgen naar 17°C. Na 18u moeten we wel rekening houden met rukwinden tot 50 km/h. We krijgen wel een zeer zachte nacht.


Zaterdag moet je vooral genieten, want met maxima van 19 graden en af en toe de zon belooft het een supermooie dag te worden. Als alles volgens plan verloopt zal een regenzone met frisse lucht pas in de nacht over Limburg trekken. Zondag krijgen we een zeer natte dag en met 11 graden wordt het een pak frisser dan de vorige dagen. Tijdens de nacht naar maandag kan het zelfs al een graadje aan de grond vriezen.


Maandag wordt eveneens een fris dag en moeten we opnieuw tevreden zijn met 11 graden. Ook tijdens de nacht zou het opnieuw aan de grond kunnen vriezen. Dinsdag starten we met nevel en mist en wordt het een koude dag.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page