top of page

WEERBERICHT: Vanaf zondag wordt het een pak frisser

Na een dag met regelmatig buien, krijgen we in de nacht van donderdag naar vrijdag zo goed als droog weer. Het klaart op en daardoor kan het lichtjes vriezen aan de grond. Vrijdag krijgen we een droge dag met brede opklaringen. Met maxima van 9 graden blijft het wel frisjes. Tijdens de nacht naar zaterdag kan er overal in Limburg grondvorst voorkomen.


Zaterdag begint fris maar tegen de middag halen we een mooie 10°C. We krijgen een droge dag en af en toe krijgen we de zon te zien. Tijdens de nacht naar zondag krijgen we te maken met een regenzone. Zondag krijgen we een bewolkte dag met regen. Pas in de namiddag krijgen we vaker de zon te zien. Toch zullen de maxima blijven steken op 7°C. Zondagnacht wordt zeer fris en moeten we rekening houden met rijmplekken.


Maandag 11 november krijgen een rustige maar frisse dag met maxima van 7°C. Dinsdag wordt er eentje om in de gaten te houden. Het wordt een zeer frisse dag met regelmatig een bui. Door de koude lucht kan er tijdens zo een bij wat hagel vallen.

bottom of page