top of page

WEERBERICHT: Veel regen en wind verwacht

Donderdagavond en nacht gaat het harder waaien in onze provincie. Het blijft wel droog en het zal voor het eerst deze week niet tijdens de nacht gaan vriezen. Zoals we in het begin van de week al aankondigde krijgen we vrijdag een zwaarbewolkte dag met regen. Het wordt zelfs een natte dag want het blijft tot in de avond regenen. In de middag halen we nog een frisse 5 graden maar tegen de avond zullen de maxima oplopen naar 10°C.

Tijdens de nacht naar zaterdag zal het nog lichtjes gaan regenen. Gelukkig maar want zaterdag overdag blijft het droog en halen we maxima van 9 graden en dat hebben we vooral te danken aan de zon die regelmatig tevoorschijn zal komen. Tijdens de nacht van zaterdag naar zondag gaat het wel stevig regenen. Voorzichtig als je dan nog de weg op moet.


Zondag wordt het nog zachter en halen we maxima van 12 graden. Het wordt een grotendeels droge dag, maar een buitje hier en daar in Limburg is niet helemaal uitgesloten. In de loop van de avond zullen er meer buien tot stand komen. We krijgen dan ook rukwinden tot 70/u. Ook maandag krijgen we nog veel wind en zal het natter worden. De maxima klimmen tot 10 graden.


Dinsdag krijgen we eveneens veel wind en maxima tot 10°C. Het blijft wel droog.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page