WEERBERICHT: Veel wind de komende dagen

Maandag krijgen we in Limburg regelmatig de zon te zien en zal het, buiten een lokaal buitje, de hele dag droog blijven. De maxima klimmen naar 5 graden. We krijgen een frisse avond maar tijdens de nacht zal het opnieuw zachter gaan worden. Het zal dan ook gaan regenen en de wind zal aanwakkeren tot 50km/u. Dinsdag wordt een mindere dag met in de voormiddag wat nattigheid en met maxima tot 7 graden. We krijgen rukwinden die tijdens de avond kunnen oplopen tot 60km/u. Ook tijdens de nacht moeten we rekening houden met stevige rukwinden.

Woensdagochtend starten we zeer zacht met maxima die dan al opgelopen zijn tot 10°C. Het blijft weer de hele dag hard waaien. We krijgen wel regelmatig de zon te zien en het zal de hele dag droog blijven. Tijdens de nacht naar donderdag zal het zeer zacht blijven en krijgen we rukwinden tot 70km/u.


Donderdagochtend wordt het opletten geblazen want dan krijgen we rukwinden die kunnen oplopen tot 90km/u. Het is pas vanaf de middaguren dat het minder hard zal gaan waaien en hebben we dan nog rukwinden tot 50km/u. De maxima stijgen naar 8 graden. Vrijdag zal het terug rustiger gaan worden en halen we maxima van 7 graden. Tijdens de nacht naar zaterdag gaat het wel flink afkoelen.


Zaterdag krijgen we een droge, zonnige en frisse dag.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020

© All Rights Sport Fm Continu