top of page

WEERBERICHT: Warm Paasweekend

Zoals we eerder deze week al schreven hier bij Sport Fm Continu, stevenen we af op een warm en zonnig Paasweekend. Vannacht blijft het grotendeels helder en koelt het niet verder af dan 10°C. Goede vrijdag krijgen we opnieuw maxima boven 20°C. Zelfs een 23°C is niet uitgesloten. We moeten wel rekening houden met dunne hoge sluierwolken voor de zon, maar daar zal de zon weinig last van hebben om volop te kunnen schijnen.


Zaterdag zal de temperatuur weer vlot oplopen tot 20°C en om een aantal plekken kan het 23°C a 24°C worden. Dat betekent volop genieten op de zonovergoten terrasjes terwijl de hele dag droog zal blijven. De UV-index bereikt een piek rond niveau 4, wat dus wil zeggen dat je voorzichtig moet zijn in de zon en je zeker goed insmeren.


En we blijven met goed nieuws strooien, want ook voor Paaszondag staat er 20)C en meer gepland. Uiteindelijk kan dat zelfs 22 tot 23°C worden. We krijgen een open hemel en het blijft de hele dag droog.


Paasmaandag krijgen we eveneens een mooie aangename lentedag. De temperatuur bereikt een maximum om en bij 22°C. Net als maandag zal het ook nog op dinsdag warm en droog weer worden. We halen net iets meer dan 20°C. Woensdag zou het nog warmer kunnen worden.

bottom of page