top of page

Weerbericht: Weekend wordt bewolkt en frisser

Vandaag konden we nog genieten van een aangename warme dag. Vanaf vanavond vergroot wel de kans op één of meerdere buien. Vooral de eerste buien zouden gepaard kunnen gaan met onweer. Het is lang niet zeker dat het overal in Limburg nat wordt. Hoe meer naar het oosten, hoe groter de kans om nat te worden.


Woensdag kregen we nog temperaturen van boven de 20 graden, maar daar komt vanaf morgen verandering in. In het tweede deel van de namiddag koelde het al wat af en deze trend zal zich de rest van de week doortrekken. Vanaf donderdag moeten we in Limburg rekening houden met een stevig zuidenwind. Dat zal in de namiddag gepaard gaan met enkele regenbuitjes. Grote hoeveelheden zitten er wel niet in.


Vrijdag is het eerst meestal droog met af en toe wat ruimte voor de zon. Namiddag is er kans op enkele buien. We halen nog maxima rond 15°C. We kunnen er best van genieten want zaterdag wordt het een frisse dag met veel wolken en veel regen. Op de meeste plaatsen kan er in totaal meer dan 10 liter per vierkante meter vallen. Alsof dat nog niet genoeg is krijgen we ook rukwinden tot zo'n 60 km/u.


Zondag krijgen we veel wolken te zien. Deze kunnen tijdelijk regen of buien lossen. De hoeveelheid regen is nog niet bekend. Het wordt maximaal 11 tot 14°C. Vanaf maandag krijgen we opnieuw zachtere temperaturen in Limburg en wordt het ook droger. De temperatuur loopt op naar maxima rond 17 a 18°C.

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page