top of page

WEERBERICHT: Weekend wordt guur en fris

Vanavond sterven de buien uit en door de opklaringen gaat het flink afkoelen. De minima schommelen na middernacht rond +4°C. Vanaf vrijdag wordt het weer frisser. In de voormiddag zal het droog blijven maat in de namiddag kunnen er verspreid een aantal lichte buien vallen. Dat gaat gepaard met een gure noordwestenwind. Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag zou het lichtjes kunnen vriezen. Opgelet dus met de vorstgevoelige plantjes!


Ook zaterdag krijgen we te maken met een gure noordwestenwind. Het wordt meestal een droge dag, toch is een enkele bui niet uitgesloten. Tijdens die buitjes kan het zelfs zijn dat we een paar donderslagen te horen krijgen. We halen zaterdag amper 10°C. Met deze frisse temperaturen zullen we ook zondag moeten rekening houden. Met 12 a 13 graden wordt het wel iets warmer. Dat hebben we te danken aan de zon die er regelmatig zal doorkomen. Een buitje is wel niet uitgesloten.


Maandag krijgen we meer buien over Limburg heen. Het wordt hooguit een graad of 13. Er waait een matige tot vrij krachtige wind uit het westen en later noordwesten. Dinsdag wordt het nog wat warmer. Maar na een droge start van de dag, zullen we in de loop van de namiddag of avond moeten rekening houden met regen.

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page