top of page

WEERBERICHT: Weekend wordt warmer

Vannacht blijft het droog in Limburg maar tegen de ochtend zal er meer bewolking zijn waaruit misschien een buitje kan vallen in het oosten. De minima zijn zo'n 6 à 7 graden. Vrijdag krijgen we een zwaarbewolkte dag en er is kans op wat lichte regen. Tegen de late namiddag zal het wel opklaren. De maximumtemperatuur schommelt rond 17 en 18°C.


Zaterdag doen we er enkele graden bij en halen we maxima boven 20°C. In de voormiddag blijft het droog met brede opklaringen, maar in de loop van de namiddag vergroot de kans op enkele buien, mogelijk met vergezeld met onweer. Zondag wordt het nog wat warmer en krijgen we maxima van 21 a 22 graden. Vooral in de namiddag kunnen er lokaal buitjes vallen.  Deze buien kunnen intens zijn en vergezeld zijn van onweer. Het zal zondag ook zwoel aanvoelen.


Maandag kunnen er vanaf de middag nog regelmatig buien vallen. Zelfs een lokaal onweer is niet uitgesloten. We halen 20°C, maar door een matige wind uit het noorden kan het frisser aanvoelen. Tot slot kijken we even vooruit naar dinsdag. Die dag blijft het grotendeels zwaarbewolkt met verspreid nog enkele buien, maar het kan ook de hele dag droog blijven.

bottom of page