top of page

WEERBERICHT: Weekend wordt zomers

De rest van het verlengde weekend ziet er goed uit. Op vrijdag loopt de temperatuur op naar maxima rond 22 a 23°C. Bescherm je wel goed tegen de zon want de UV-index bereikt vandaag een piek van 6 en 7. Vooral tussen 13u en 14u wordt het opletten geblazen. Vannacht is het licht bewolkt tot helder. We krijgen minima van +10°C.


Zaterdag doen we er nog een aantal graden ten opzichte van vandaag. Het wordt zo een 25 graden maar op sommige plekken is een 27 graden niet uitgesloten. WE krijgen zo goed als de hele dag de zon te zien met soms hoge sluierbewolking. Doorgaans zal de zon hier vlot doorheen kunnen schijnen. Zondag kunnen we zelfs de eerste 30 graden van het jaar halen. Het wordt dus een tropische dag. We krijgen de hele dag de zon te zien, maar de UV-index is die dag wel hoog waardoor je snel kan verbranden. Voorzorgen zijn dus aangeraden. Het blijft warm tot in de late uurtjes waardoor men volop kan genieten van een terrasje.


Als je de kans heb om te genieten in het weekend van het mooie weer, dan moet je dat zeker doen want op maandag wordt het minder warm en is er een kans op een bui. Ook een donderslag is niet uitgesloten. Ook dinsdag wordt het wisselvallig met temperaturen rond de 22°C.

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page