top of page

WEERBERICHT: winderige en warme zondag, daarna winterse buien

We krijgen op deze Valentijnsnacht zachte temperaturen. Het wordt wel zwaarbewolkt maar het zal droog blijven. Ook zaterdag krijgen we een droge dag en krijgen we maxima van 13 graden. Met rukwinden tot 60km/u gaat het tegen de avond wel harder waaien. Tijdens de nacht naar zondag gaat het nog harder waaien en zal het ook lichtjes gaan regenen.

Zondag wordt een onstuimige dag en halen de rukwinden snelheden tot 80km/u. Uitschieters tot 100km/u zijn niet uitgesloten. Het wordt wel warm. Met 16 graden kunnen de eerste lentekriebels al tevoorschijn komen. In de voormiddag gaat het wat miezeren, maar dan zal het tot in de avond droog blijven. Daarna zal het hard gaan regenen.


Maandag krijgen we nog rukwinden tot 55km/u. Het wordt een dag waar we af en toe de zon te zien krijgen en waar een regenbui ook niet is uitgesloten. Dinsdag wordt het ook wisselvallig maar met 7 graden zal het frisser worden dan de vorige dagen. Een winterse bui is niet uitgesloten. Woensdag zal het ook niet warmer worden dan 7°C maar het zal wel de hele dag droog blijven. Donderdag begint droog. Later op de dag komen er enkele buien.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page