top of page

WEERBERICHT: Wisselvalig en vrij frisse nachten

Vandaag bleef het in Limburg op de meeste plaatsen zo goed als droog. De maxima klommen tot 15 graden. Vannacht gaat het opnieuw flink waaien. Tegen de ochtend halen we zelfs windsnelheden tot 60 km/u. We gaan dan ook kennismaken met de eerste buien. De minima zakken niet verder dan 10°C. Donderdag zal er in de voormiddag een zwakke regenzone over onze provincie trekken. Tijdens de namiddag zal het droog blijven. Het is pas in de avond dat er opnieuw een actieve buienzone over Limburg trekt. De maxima stijgen naar 16 graden. Tijdens de nacht naar vrijdag zakt die naar 9°C.

Vrijdag krijgen we een bewolkte dag met regelmatig regen en maxima die oplopen tot 16 graden. Zaterdag wordt het met 13°C opnieuw wat frisser. Het wordt een wisselvallige dag. Tijdens de buien kan er ook een donderslag te horen zijn. S'nachts zakken de minima naar een zeer frisse 3 graden. Zondag zal het zo goed als droog blijven. Toch kunnen er in het westen van de provincie enkele buien vallen. Met minima van 4 graden gaan we opnieuw een frisse nacht tegemoet.


Maandag starten we alvast droog. Het is pas vanaf de late namiddag dat het gaat regenen. De maxima stijgen niet hoger dan 13°C.

bottom of page