top of page

WEERBERICHT: Wisselvallig maar warm en woensdag veel regen

Maandag kreeg onze provincie te maken met veel wolken en veel wind en kregen we af en toe de zon te zien. Het werd niet warmer dan 20 graden. Tijdens de nacht daalde de minima tot 11°C. Dinsdag gaat het nog harder waaien. Het wordt een zwaarbewolkte dag. Tussen die wolken door kan de zon eens komen piepen. Desondanks kunnen er lokaal ook enkele buien vallen. We halen net als maandag amper 20 graden.

Woensdag kunnen we beter snel vergeten. Het zal vanaf de namiddag veel gaan regenen. Zelfs een onweersbui is niet uitgesloten. Tijdens de middag halen we nog maxima van 24°C, maar vanaf de namiddag zakken de maxima terug naar 20 graden.


Ook donderdag moeten we rekening houden met enkele buien en eventueel enkele donderslagen. De maxima kunnen stijgen tot 23 graden. Vrijdag krijgen we een overwegend zonnige droge dag en halen we vlotjes 23 graden of zelfs iets meer. Zaterdag zal het nog wat warmer worden. We starten de dag droog maar vanaf de middag is er kans op een bui. Waarschijnlijk zal het tijdens de nacht naar zondag overvloedig gaan regenen.

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page