top of page

WEERBERICHT: Wisselvallige week

Je zal het wel gemerkt hebben, het is enorm frisjes voor de tijd van het jaar en zo zal het ook de komende dagen blijven. Vanavond zal het op de meeste plaatsen droog blijven. Mocht het overal helder worden dan is de kans op grondvorst heel groot. Het wordt ook nevelig met kans op lokale mistbanken.


Dinsdag begint de dag droog met opklaringen of mist. In de namiddag kunnen we genieten van zon en stapelwolken en er zou lokaal een buitje kunnen vallen. Het wordt wel iets warmer dan vandaag. We krijgen zo een 15 graden. Woensdag wordt de minste dag van de week en krijgen vaak regen. Sommige computermodellen bereken zo een 10 liter per vierkante meter. Mocht er een buitje tussenkomen dan is de kans op een aantal donderslagen niet uitgesloten. De zon komt er niet of nauwelijks aan te pas en dat doet de temperatuur niet hoger klimmen dan 13 graden.


Donderdag is weer een dag met veel wolken en daar kunnen meerdere buien uit voort komen. Ook dan is een donderslag niet uitgesloten. De temperatuur blijft hangen rond de 13° a 14°C.


De werkweek zal op vrijdag afgesloten worden met nog maar eens een natte dag. Met maxima rond 13 of misschien hooguit 14°C blijft het fris voor de tijd van het jaar. Het weekend begint wisselvallig met een reeks buien die van west naar oost over onze provincie zullen trekken. Het wordt helaas niet warmer dan 15 graden.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page