WEERBERICHT: Wisselvallige week

In de loop van de avond mogen we nog meer buien verwachten in Limburg. Deze kunnen nog steeds gepaard gaan met een onweersbuitje. De nacht wordt heel wat frisser dan de vorige dagen. We halen amper nog 11°C. In het tweede deel van de nacht klaart het op en wordt het droger. Dinsdag wordt het vanaf de middag een wisselvallige dag in Limburg. We halen nog net 21 graden. Maar tijdens een bui koelt het flink af. Ook tijdens de nacht naar woensdag halen we amper 10 graden.


Woensdag krijgen we redelijk mooie dag en halen we zo een 21°C. Tijdens de avond is er kans op een buitje. Ook donderdag moeten we rekening houden met enkele buien en halen we maxima van 21 graden. Een plaatselijke onweersbui is niet helemaal uitgesloten. Vrijdag doen we er nog een graadje bij en halen we 22°C. Namiddag moeten we weer rekening houden met enkele lokale buien.


De weerkaarten voor vrijdag zijn nog niet helemaal duidelijk. Het kan een zomerse dag worden met 25 graden, maar als het in de namiddag begint te regenen halen we 21°C.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2017-2021

© All Rights Sport Fm Continu