top of page

WEERBERICHT: Woensdag tot 13 graden met af en toe regen

Zaterdag krijgen we een droge dag in Limburg en halen we maxima van 11 graden. Het wordt wel grotendeels een bewolkte dag maar af en toe komt de zon toch even piepen. Tijdens de nacht van zaterdag op zondag krijgen we frisse minima en blijft het de hele tijd droog. We halen amper 2 graden. Zondag krijgen we een zonnige dag en blijft het droog. Het wordt een zachte dag met maxima rond 12 graden. Tijdens de nacht zakken de minima niet onder de 10 graden.

Maandag begint de dag alvast droog maar tegen de avond kunnen her en der in Limburg enkele buitjes vallen en halen we 11°C. Ook in de nacht halen we nog vlotjes 8 graden. Dinsdag wordt een wisselvallige dag met ook dan weer kans op enkele buien. De maxima schommelen rond de 12 graden en net als de vorige dag zullen de minima ook nu weer aan de zachte kant blijven, maar tijdens de nacht moeten we wel rekening houden met een actieve regenzone.


Woensdag doen we er nog een graadje bovenop en halen we 13°C, wat toch wel heel zacht is voor de tijd van het jaar. Ook zullen we enkele regenbuien te verwerken krijgen en tegen de avond moeten we rekening houden met een stevig windje die tijdens de nacht nog flink zal aanwakkeren. Donderdag krijgen we eerst nog regen, daarna wordt het droger. We halen nog maxima van 10 graden.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page