top of page

WEERBERICHT: Zacht en wisselvallig

Maandag zal het eerst in de voormiddag droog blijven. Het is pas vanaf de namiddag dat er enkele lokale buien gaan vallen. Gelukkig krijgen we af en toe ook eens de zon te zien. Het gaat wel redelijk hard waaien en we halen maxima van 13 graden. Tijdens de nacht naar dinsdag zakken de minima naar 7°C. Ook dan is een lokale bui niet uitgesloten. Dinsdag krijgen we een droge dag en halen we maxima van 12 graden. Tijdens de avond zal het gaan regenen en kunnen rukwinden tot 60 km/u voorkomen.

Woensdag krijgen we met 14 graden een zachte dag. Het gaat wel regenen en hard waaien. Donderdag zal het op de meeste plaatsen in Limburg droog blijven al is een lokale bui niet uitgesloten. Door dat de zon er wel eens door komt kunnen we maxima van 14°C halen.


Vrijdag krijgen we brede opklaringen en wordt het met 16 graden nog zachter dan de vorige dagen. Zaterdag doen we er zelfs nog enkele graden bij. Hoe vaker de zon er door komt hoe hoger de maxima kunnen gaan. Maxima van 20 graden zijn niet uitgesloten.

bottom of page