top of page

WEERBERICHT: Zacht weekend, vanaf maandag een pak frisser

Donderdag mochten we in Limburg weer volop van de zon genieten. Met maxima van 10 graden was het wel wat frisjes. Tijdens de nacht naar vrijdag zal het minder koud worden dan de vorige dagen, al is een -1 aan de grond niet uitgesloten. Vrijdag gaan de maxima wat hoger. Als de zon vrij spel heeft halen we gemakkelijk 14 graden. Toch zullen we rekening moeten gaan houden met enkel wolkenvelden. Tijdens de nacht zakken de minima niet verder dan 5 graden.


Zaterdag krijgen we de zon niet meer zo vaak de zon te zien als de vorige dagen. Het is ook niet uitgesloten dat er op bepaalde plaatsen in Limburg een buitje zal tevoorschijn komen. We halen zachte maxima van 13°C. Zondag krijgen we een gure frisse lentedag. Toch kunnen we dan nog regelmatig van de zon genieten. Tijdens de nacht naar maandag zal het opnieuw gaan vriezen en is een winterse bui niet helemaal uitesloten.


Maandag start de dag zeer fris met amper 5 graden. Ook tijdens de dag zullen de maxima niet hoger gaan dan 7°C. Het wordt een gure dag. Tijdens de nacht naar dinsdag gaat het opnieuw vriezen. Dinsdag blijft het fris maar droog en krijgen we vaak de zon te zien.

bottom of page