top of page

WEERBERICHT: Zomerse feestdag, tijdens het weekend iets minder warm, daarna enkele zomerse dagen

Woensdag kregen we een zomerse dag en haalden we mooie maxima van 26 graden. Tijdens de nacht naar donderdag zal het niet verder afkoelen dan 10°C. Tijdens de eerste dag van het verlengde weekend halen we opnieuw maxima die nog hoger zullen klimmen dan woensdag. Het wordt een zonnige en droge dag. Tijdens de avonduren zal het ook niet snel afkoelen. Het wordt lang vertoeven in de tuin, want om 22u halen we nog steeds 20 graden.


Vrijdag halen we nog 25 graden maar het zal een zwoele dag gaan worden. Tijdens de nacht naar zaterdag zal het gaan afkoelen en is er kans op een aantal plaatselijke buien. Zaterdag komen we nog amper aan de 20 graden. Tijdens de voormiddag moeten we rekening houden met veel wolken. Uit de wolken zal ook wel eens een bui kunnen ontstaan. Namiddag klaart het op.


Zondag doen we er opnieuw enkele graden bij en halen we maxima van 22°C. We krijgen een grotendeels zonnige dag. Het is meteen de start voor een paar nieuwe zomerse dagen. Maandag halen we weer vlotjes 25 graden.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page