top of page

WEERBERICHT: Zondagavond windstoten tot 110km/u verwacht in Limburg

Donderdag konden we op de meeste plaatsen in Limburg genieten van zonnige periodes. Vanaf de namiddag zal de zon iets minder vaak te zien zijn en halen we maxima van 7 graden. Tijdens de nacht zal de temperatuur dalen tot aan het vriespunt. Vrijdag kunnen we in onze provincie opnieuw genieten van maxima van 8°C en dat bij een heerlijk zonnetje.


Zaterdag doen we er nog een tweetal graden bij en komen we uit op 10 graden al zal het dan wel vanaf de middag gaan regenen. Het wordt vooral genieten van de zaterdag want zondag zal er heel anders uitzien.


Zondag storm:


Zondag starten we met veel wind en dat zal naar de avond nog erger gaan worden. Terwijl we door de dag nog normale windstoten krijgen, zullen die tijdens de avond stormachtig gaan worden. Met kans op rukwinden van 100 tot 110km/u kan er her en der wel schade komen. Tijdens de namiddag zal het ook gaan regenen. We halen tijdens de middag maxima van 9 graden en die kunnen tijdens de avonduren oplopen tot 12°C. Ook de nacht zal winderig verlopen. We halen dan eveneens windstoten die kunnen oplopen tot 110km/u. Met 10°C wordt het een zachte nacht.


Maandag starten we nog met veel wind. Rukwinden tot 80km/u zijn dan ook niet uitgesloten. Het wordt dan ook een wisselvallige dag. Dinsdag krijgen we eveneens te maken met wind. Het blijft wel droog en we halen maxima van 6 graden, wat perfect normaal is voor de tijd van het jaar.

bottom of page