top of page

Wendy van Wanten is weer vrijgezel

Vanmorgen bereikte ons het nieuws dat Wendy van Wanten en Frans uit elkaar zijn gegaan. Na twaalf jaar zijn Iris Vandenkerckhove, zoals Wendy echt heet, en Frans Van Coppenolle niet langer een koppel. Dat heeft Frans zelf verteld op zijn sociale media.

Foto: © BELGA / Bron: hbvl

In Antwerpen vond vrijdagavond de première plaats van het theaterstuk ‘Wie wordt de man van Wendy?’, een parodie gebaseerd op het gelijknamige VTM-programma waarin de zangeres twaalf jaar geleden koos voor Frans Van Coppenolle en daar bleek al dat er iets aan de hand was omdat net hij de grote afwezige op de première. Volgens de uitleg van Wendy moest hij babysitten op de kinderen en moest Estelle naar de tennisles gebracht worden en had Clement nog wat werk voor school, maar dat blijken nu leugentjes geweest te zijn.


Frans reageert nu voor het eerst op Instagram. De twee blijken al 3 weken uit elkaar te zijn. “Jammer dat ik nooit heb mogen komen kijken naar ‘Wie wordt de man van Wendy?’”, schrijft hij. “Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag.”


Volgens hem is de breuk te zoeken bij de moeilijke relatie tussen Frans en Wendy’s zoon Dylan. Moeder en zoon zagen elkaar jarenlang niet, maar nu werken ze aan een heropbouw van hun relatie. En dat bleek dan weer nefast voor haar band met Frans.

bottom of page