top of page

Winderig maar droog uiteinde. Opletten met afsteken van vuurwerk door de wind

De laatste dag van 2022 starten we nat maar tegen de middag zal het al overal droog zijn. Ook tijdens de overgang naar het nieuwe jaar zal er geen druppel regen vallen. Met 17 graden wordt het zeer zacht voor de tijd van het jaar. Het gaat wel opnieuw hard waaien met uitschieters tot 75km/u. Goed opletten dus mocht je vuurwerk gaan afsteken. Het is pas tegen de ochtend dat het lokaal wat nat kan gaan worden. Met 10 graden krijgen we ook een heel zachte nacht. De eerste dag van 2023 halen we vlotjes 14°C. In het zuiden zal het veel kunnen gaan regenen terwijl het in de rest van onze provincie droog zal blijven. Vanaf de middag gaat het minder hard waaien.


De eerste nieuwe werkweek van het nieuwe jaar zal kletsnat gaan worden Tijdens de nacht van zondag naar maandag gaat het langdurig regenen. Het is pas tegen de late namiddag dat het droog zal gaan worden. De maxima stijgen nog naar een aangename 10 graden. Dinsdag wordt het iets frisser en halen we 8 graden. Het blijft wel droog. Woensdag gaat het opnieuw harder waaien en gaat het waarschijnlijk ook weer fel regenen. We halen dan weer maxima van 10°C.


De tweede helft van de week blijft het zacht met op donderdag 12 graden en vrijdag 10°C. Elke dag is er kans op wat nattigheid. Vanaf het tweede weekend van januari leveren elke dag een graadje in.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page