top of page

Wisselvallig weekend, maar meestal droog. Volgende week zachter

Bijgewerkt op: 28 okt. 2022

Vrijdag zal er vooral in Limburg in de voormiddag regen vallen. We halen maxima van zo een 16 graden. Zaterdag krijgen we lokaal te maken met enkele buien. Het is pas vanaf 14u dat het overal in onze provincie droog zal blijven. Als de zon er vaker door komt dan halen we 19°C, zo niet dan blijven we steken op 16 graden. Zondag starten we dag eveneens met lokaal een aantal buien. Vanaf de middag zal het droog blijven. Er staat een matige wind en de maxima stijgen naar 17°C.


Foto: © Unsplash

Maandag wordt de mooiste en warmste dag van de week. We kunnen dan vlotjes 22 graden halen. Vanaf het moment dat een storing ons bereikt is er kans op een lokale onweersbui en zullen de temperaturen wat zakken. Dinsdag krijgen we te maken met zon en wolken en kunnen de maxima naar 21 graden stijgen. Ook de dagen erna blijft het redelijk zacht en dat voor de tijd van het jaar.


Als we nog wat verder gaan kijken dan zien we dat vanaf zondag 23 oktober de maxima zakken naar ongeveer 15°C. Ook dan krijgen we een afwisseling van zon en wolken.

bottom of page