top of page

Woensdag somber, daarna droger. Tijdens het weekend veel regen en wind

Bijgewerkt op: 13 okt. 2022

Woensdag krijgen we opnieuw een frisse en sombere dag en krijgen we vaak regen over ons heen. De maxima halen amper 13°C. De wind trekt aan tot 40km/u. Donderdag zal het ook niet de hele dag droog blijven, maar in tegenstelling tot woensdag krijgen we de zon iets vaker te zien. Met 15 graden wordt het iets zachter.

Foto: ® Unsplash

Vrijdag wordt het nog wat warmer en halen we 18°C. Het blijft de hele dag droog. Gelukkig maar, want tijdens de nacht naar zaterdag gaat het heel hard regenen. Er zijn ook rukwinden tot 70km/u. Zaterdag starten we nat. Vanaf de middaguren zal het droog blijven. Vanaf de late namiddag en tijdens de avond krijgen we opnieuw regen en rukwinden tot 70km/u. Zondag ziet het er iets beter uit en krijgen we een afwisseling van zon en wolken. De maxima stijgen naar 17 graden maar door de wind zal het als 14°C aanvoelen.


In het begin van volgende week zal het niet meer zo nat gaan worden en krijgen we maxima van 17 graden. Vanaf woensdag zal het droog blijven met een afwisseling van zon en wolken en maxima van rond de 16°C.

bottom of page