top of page

Wolken en buien en kans op wat zon. Tot half augustus nog zeer wisselvallig weer

Donderdag starten we met vrij veel wind in Limburg. De windstoten kunnen pieken bereiken tot 40km/u. De rest van de dag krijgen we veel wolken en af en toe zal de zon te zien zijn. Ook zullen er lokaal enkele buien vallen. De maxima klimmen naar 21 graden. Vrijdag starten we met veel wolken en enkele buien. Hoe later op de dag, hoe droger het zal blijven. We krijgen dan ook vaker de zon te zien. De maxima zullen eerst blijven hangen rond 15 graden. Pas vanaf de avonduren is een 21°C mogelijk.

Ook zaterdag zullen we rekening moeten houden met enkele buien. Toch krijgen we vaker de zon te zien. De maxima stijgen naar 22°C. Zondag krijgen we net hetzelfde weer als de vorige dagen. Maandag krijgen we opnieuw te maken met buien en wolken en halen we maxima van 22°C. Dinsdag zullen de temperaturen ook niet hoger gaan dan de vorige dagen en moeten we eveneens rekening houden met fikse buien.


Als we verderop gaan kijken dan zien we tot 11 augustus nog een zeer wisselvallig weerbeeld met buien en maxima die rond de 22 graden zullen liggen.

bottom of page