top of page

Zaterdag 18 mei Regenboog Top 100

Op zaterdag 18 mei is er een nieuwe editie van De Regenboog Top 100 en dat tijdens de regenboogdag van Sport Fm Continu. De Regenboog Top 100 is een lijst van de honderd mooiste liedjes aller tijden, samengesteld door DJ Christophe die de favoriete LHBTIQ±liedjes voor jullie heeft opgezocht. Deze lijst omvat zowel klassieke als recente nummers.


Foto: © wix.com

Voorafgaand aan de Regenboog Top 100 zal Christophe jullie opwarmen op muzikaal gebied en dat vanaf 6u in de ochtend met een speciale editie van Slam-Jam. Vanaf 10u beginnen de DJ's er dan aan met de leukste songs in de Regenboog Top 100. Tijdens de lijst zijn er interviews met bekende Vlaamse artiesten zoals Fabio Ponenté van 2 Fabiola en Michael Lanzo. Ook zal er contact opgenomen worden met het Regenbooghuis in Limburg. Het wordt dus iets om naar uit te kijken.


De Regenboog Top 100 is een lijst van de meest populaire en meest gedraaide regenboogliedjes. Het is een manier om de diversiteit en inclusiviteit van de regenbooggemeenschap te vieren en om mensen bewust te maken van de uitdagingen waarmee deze gemeenschap wordt geconfronteerd. De lijst bevat nummers uit verschillende genres en decennia die een boodschap van acceptatie, liefde en gelijkheid uitdragen. Het doel van de Regenboog Top 100 is om de betekenis en impact van regenboogmuziek te benadrukken en om een stem te geven aan de LGBTQ+-gemeenschap. Denk maar aan 'I Will Survive', gezongen door Gloria Gaynor: Een disco-anthem van zelfverzekerdheid en onafhankelijkheid. Maar ook 'Freedom!' van George Michael: Een nummer dat het verleden vernietigt en de weg vrijmaakt voor verandering.

 

Stem dus zeker zaterdag 18 mei af op 106.9FM (regio Hoeselt) en 107.7FM (regio Tongeren). Wereldwijd zijn we via diverse online kanalen te beluisteren, waaronder:






bottom of page