top of page

Zondag 25 november gratis concerten in Hasselt

Zondag 25 november moeten alle muziekliefhebbers in de Hasseltse binnenstad zijn. Dan vindt immers de 10e editie van de Hasseltse korenhappening beKOORlijk plaats. Er zullen die dag 22 Hasseltse koren gratis concerten verzorgen die op 10 locaties in de binnenstad zullen doorgaan. Ook in de ambtswoning van de gouverneur, bij Orchestra en in De Nieuwe Zaal kunnen koren terecht om het beste van zichzelf te geven.

Leuk om weten is dat er die dag ook 5 jongerenkoren deelnemen. Het koor van de UHasselt/PXL, het Virga Jesse Schoolkoor, het kinderkoor Catharina, het Kinder- en Jeugdkoor Martijntje en het Jongerenkoor Mavelle.

Naast de jongerenkoren kan je je ook verwachten aan een zeer gemengd programma. Dat gaat van klassieke koormuziek, meerstemmige kerkmuziek, swingende popsongs, evergreens tot a-capellamuziek. Je kan rustig van het ene optreden naar het andere wandelen en zo genieten van een muziekale zondag.

Schepen van cultuur Karolien Mondelaers: "beKOORlijk is de ideale gelegenheid om kennis te maken met het Hasseltse koorleven, maar vooral ook om te genieten van zo veel zangtalent dat onze stad in huis heeft. En dat op een aantal unieke plekken in het centrum van de stad."

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page