top of page

Zondag 8 december gratis schatting van je antiek op de Antiekmarkt in Tongeren

Antiekliefhebbers kunnen op zondag 8 december in Tongeren terecht kunnen en dat tijdens een antiekmarkt. Je kan gratis je objecten laten schatten door verschillende experts en zo ontdekken of het object iets waard is of niet. De schattingen vinden plaats in de Eburonenhal van 9 tot 13 uur. Inschrijven is niet nodig.

De antiekmarkt werd in 1976 opgericht na het verdwijnen van de veemarkt. Vandaag is het de grootste van de Benelux, een van de grootste van Europa zelfs.


Elke bezoeker van de antiekmarkt kan op zondag 8 december zijn of haar voorwerpen laten taxeren en uitleg krijgen over een object van een van de 6 experts. Elke expert heeft zijn of haar specialisatie: gaande van expertise in zilver, keramiek en porselein naar expertise in Chinese antiek en antieke schilderijen.

Dit zijn alvast de antiekexperten die op zondag 8 december aanwezig zullen zijn: Ludo Heymans: expertise zilver, keramiek en porselein Karin Quinten: expertise schilderijen Nico Loos: expertise wapens e.a. Vincent Bovens: expertise oudheid Ludo Wevers: expertise instrumenten Frans Boulanger: expertise Chinese antiek en antieke schilderijen

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page