top of page

Zonnige dagen. Tijdens de nacht kans op nachtvorst.

Ook vandaag mochten we genieten van een aangename 17 graden en dat was eigenlijk niet voorzien. We kregen dan ook een mooie droge en zonnige dag met een afwisseling van wolken en iets meer wind dan gisteren. Vannacht gaat het flink afkoelen en kan het lokaal lichtjes gaan vriezen. Donderdag krijgen we een redelijk zonnige dag. Met maxima van 13°C wordt het wel iets frisser dan de vorige dagen. Tijdens de nacht naar vrijdag kan het lokaal weer lichtjes gaan vriezen.

Vrijdag halen we 14 graden en krijgen we droge dag met brede opklaringen. Net als de vorige nacht gaat het van vrijdag op zaterdag opnieuw lichtjes vriezen. Zaterdag krijgen we de zon vaak te zien en dat doet de maxima oplopen naar 15°C. Mocht je gaan joggen, fietsen of wandelen zorg dan zeker voor voldoende bescherming dat je niet verbrand. Ook zondag krijgen we een zonnige dag met maxima van 16 graden. Tijdens de nacht naar maandag is er kans op nachtvorst.


Maandag krijgen we eveneens veel zon en doen we er nog een graadje bij. Ook de dagen erna wordt het redelijk zacht en zal de nachtvorst verdwijnen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page