top of page

Zoon van Paul Severs laat weten dat 'situatie uitzichtloos is'.

Het gaat niet echt goed met de gezondheid van Paul Severs. Volgens Christophe, de zoon van de 70-jarige zanger, zeggen de dokters dat de situatie uitzichtloos is. “Mijn vader is niet meer bij bewustzijn en kan niet meer zelfstandig ademen. De realiteit wordt nu duidelijk," laat hij via Facebook weten.

Foto: © ISOPIX

In een nieuwe post die Christophe Segers maandagmiddag op Facebook heeft gepost laat hij ook weten dat het steeds bergaf gaat met zijn papa: “Mijn vader is niet meer bij bewustzijn en de dokters moeten al dagenlang morfine toedienen omdat ze merken dat hij veel pijn heeft. De complicaties blijven zich opstapelen (...), het is een vicieuze cirkel die we niet meer kunnen doorbreken. Alleen ademhalen lukt ook niet meer en de artsen vrezen bovendien voor een longaandoening. Ik zou jullie graag vertellen dat het zou gaan zoals bij David en Goliath, maar de dokters zeggen dat de situatie uitzichtloos is."


Ook nu blijkt dat de resultaten van de MRI-scan slechter zijn dan verwacht. “De dokters hebben ons verteld dat de kleine reacties die we zagen, geen echte reacties zijn. Het zijn eerder reflexen. Misschien wilden we gewoon niet inzien dat hij niet echt reageerde. Op de beelden van de hersenen is ook duidelijk dat de bloedklonters te veel schade hebben aangericht. En dan zou mijn pa ook nog moeten worden geopereerd aan zijn hart, wat helemaal niet kan. Daarvoor is hij te zwak en de situatie te kritiek”, besluit Christophe.


Paul Severs is sinds midden maart gehospitaliseerd, nadat hij tijdens het fietsen een hartaanval had gekregen. De 70-jarige Vlaamse zanger brak in 1970 door met "Ik ben verliefd op jou''. In 2009 werd ‘Ik ben verliefd op jou’ opgenomen in de eregalerij van Radio 2. Andere grote hit van de zanger is ’Zeg ‘ns meisje’.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page