My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

VIDEOCLIP: Jérémie Vrielynck - Als Je Hem Achterlaat

Vorig jaar verscheen zijn eerste single ‘Alleen bij jou’ en sindsdien is Jérémie Vrielynck letterlijk niet meer weg te slaan uit te hitlijsten. ‘Alleen bij jou’ hield het maar liefst 20 weken uit in de Vlaamse Top 50 van Ultratop. Met meerdere weken in de top 10 en #8 als hoogste positie. Ook de opvolger ’Slechte gewoonte’ deed het verre van slecht in de Vlaamse hitlijsten. De Nederlandstalige popsingle verscheen eind oktober 2020 en behaalde opnieuw de top 10 van de Vlaamse Ultratop 50. En nu is het uitkijken wat zijn nieuwe single 'Als je hem achterlaat' gaat doen. Wij bij Sport Fm Continu vinden 'Als Je Hem Achterlaat' van Jérémie Vrielynck alvast een supermooi nummer en daarom werd hij deze week door Robby van Beverdael uitgeroepen tot nieuwe Nederlandstalige Alarmschijf.

Overlegcomité beslist buitenplan: vanaf 8 maart met 10 mensen buiten

De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben vandaag in het Overlegcomité de coronasituatie besproken. Het Overlegcomité oordeelt dat voorzichtigheid geboden blijft en wil in een eerste stap vooral voorrang geven aan onderwijs, jongeren en buitenactiviteiten. Bericht van de Eerste Minister, Alexander De Croo
Activiteiten in openlucht hebben een beduidend lager virologisch risico. Mensen in iets grotere groep buiten laten bewegen stimuleert ook de verbondenheid tussen mensen – een basisbehoefte die door de pandemie sterk onder druk staat. In het bijzonder voor de jongeren is dit belangrijk...lees verder... Bron: crisiscentrum.be/nl

Tot eind maart 2022 geen vergunning nodig voor overdekte terrasconstructies bij horecazaken

Café- en restaurantuitbaters kunnen tot en met 31 maart 2022 een overdekte terrasconstructie plaatsen zonder daar een omgevingsvergunning voor te moeten aanvragen. Dat besliste de Vlaamse regering op voorstel van Vlaams minister van Omgeving en Toerisme Zuhal Demir. De huidige regeling, waarbij slechts een vrijstelling geldt gedurende maximaal 4 maanden per jaar, wordt uitzonderlijk uitgebreid tot na de volgende winterperiode. Op die manier kunnen horecauitbaters nieuwe constructies plaatsen, maar ook de constructies laten staan die werden geplaatst sinds de lockdown van vorig jaar....lees verder... Bron: limburgnieuws.be

Vanaf dinsdagnacht veel wind en regen

Maandag starten we zeer fris in Limburg met tijdens de ochtenduren temperaturen die lichtjes negatief kunnen zijn. Door de dag krijgen we afwisseling van zon en wolken en halen we maxima van 8 graden. Tijdens de nacht naar dinsdag kan het lokaal opnieuw lichtjes gaan vriezen. Dinsdag stijgen de maxima naar 10 graden en zal het op een lokale bui na de hele dag droog blijven. Tijdens de nacht gaat het harder waaien met tegen de ochtend rukwinden tot 50km/u. Woensdag starten we droog maar vanaf de middaguren trekt een buienzone over onze provincie. Het gaat ook steeds harder waaien. Tijdens de ochtend halen we rukwinden tot 50km/u, tegen de avond lopen die op tot 70km/u. S'nachts zijn rukwinden tot 80km/u niet uitgesloten. Ook donderdag krijgen we rukwinden tussen de 80 en 90km/u. Lokaal moeten we met buien rekening houden. Gelukkig stijgen de maxima naar een mooie 12 graden. Vrijdag krijgen we nog veel wind maar tijdens de avond zal het niet meer zo hard waaien. Net als donderdag blijft het op een lokale bui na zo goed als droog. Het wordt niet warmer dan 11°C.

'Nog Zoveel Mooier' van Willy Sommers komt als hoogste nieuwe binnen in de Nederlandstalige Top 30

We hebben het eerste weekend van maart inmiddels weer gehad en dat was weer een reden te meer dat Robby van Beverdael zondagochtend tussen 11u en 12u plaats nam achter de microfoon om jullie een nieuwe editie van de Nederlandstalige Top 30 voor te stellen. Wat vooral op valt in de lijst is het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek. Maar liefst 6 nummers uit de lijst komen uit het programma en laat nu net Willy Sommers met zijn nummer 'Nog Zoveel Mooier' uit Liefde voor Muziek als hoogste nieuwkomer binnenkomen. De volledige lijst vind je hier. 01 01 Metejoor & Babet - 1 op een miljoen (ex-tip) 02 02 Jaap Reesema & Pommelien Thijs - Nu wij niet meer praten 03 03 Bazart - Denk maar niet aan morgen (ex-tip) 04 09 Cleymans & Van Geel - En route (Uit liefde voor muziek) 05 04 Regi & Camille - Vechter (Uit liefde voor muziek) 06 06 Nina Butera - Tussen jou & mij (ex-tip) 07 05 Jérémie Vrielynck - Slechte gewoonte (ex-tip) 08 13 Ronny Retro - Ronny 09 14 Bart Peeters - Genstertje 10 07 De Geest - Illusie (ex-tip)

BELUISTER: FLEUR - Samen zijn

Voor onze volgende nieuwe Nederlandstalige single gaan we de grens over en houden halt bij de 20-jarige Fleur Raateland. De zangeres uit Nederland heeft een mooie versie opgenomen van 'Samen zijn'. 'Samen zijn' is de tweede single van FLEUR en is een remake van de bekende klassieker van Willeke Alberti uit 1987.

VIDEOCLIP: DJ Snake & Selena Gomez - Selfish Love

DJ Snake en Selena Gomez zijn na hun enorme hit 'Taki Taki' uit 2018 opnieuw samen de studio ingedoken . Met 'Selfish Love' willen de Franse dj/producer en de Amerikaans-Mexicaanse de zomerhit van 2021 te pakken krijgen. Nu wij ondertussen het nummer gehoord hebben zouden ze wel eens kans kunnen maken om de zomerhit van 2021 op hun naam te schrijven. Uiteraard zal dit nog even wachten zijn vooraleer we gaan weten of ze het hebben kunnen waarmaken. 'Selfish Love' staat op Gomez haar eerste volledig Spaanstalige ep Revelación, welke uitkomt op 12 maart aanstaande. Bekijk de bijhorende videoclip hierboven.

BELUISTER: Suzanne & Freek - Goud

Suzan & Freek, gekend van de mega hits Blauwe Dag, Weg Van Jou en De Overkant met Snelle, hebben een nieuwe single en die heet simpelweg 'Goud'. De afgelopen maanden hebben ze heel wat nieuwe nummers en geschreven, zo staat op hun website te lezen, en 'Goud' is er dus eentje van. Het nummer Goud moet door hen zijn goedgekeurd, want het wordt uitgebracht als de nieuwe single van het duo.

VIDEOCLIP: Silk Sonic - Leave the Door Open

Zegt de naam Silk Sonic jullie iets? Wij denken alvast van niet. HWel het is de naam van een nieuwe band met niemand minder dan Bruno Mars en Anderson .Paak. De zangers hebben samen een album gemaakt. Wanneer de volledige plaat verschijnt is nog steeds niet geweten. Gelukkig is er nu al de eerste single Leave the Door Open. Voor Mars wordt het zijn eerste nieuwe album sinds 24K Magic uit 2016. Anderson .Paak bracht in 2019 nog het album Ventura uit. Leuk om weten: beide albums werden bekroond met Grammy's. De videoclip van 'Leave the door open' kan je hierboven bekijken.

Vanaf woensdag regen en rukwinden tot 70km/u en meer

Zondagochtend was het op vele plaatsen in onze provincie gestart met ochtendgrijs. Daarna kregen we een afwisseling van zon en wolken. Het blijft de hele dag droog en de maxima stijgen niet verder dan 7 graden. Tijdens de nacht naar maandag gaat het opnieuw lichtjes vriezen. De eerste dag van de nieuwe werkweek starten we met frisse temperaturen. Overdag blijft het droog en krijgen we een afwisseling van zon en wolken en dat bij 8°C. Tijdens de nacht naar dinsdag kan het lokaal lichtjes gaan vriezen al zullen de minima op de meeste plaatsen positief blijven. Dinsdag halen we nog eens maxima van 10°C en zal het de hele dag droog blijven. Tegen woensdagochtend gaat het lokaal opnieuw wat nat worden. Ook krijgen we te maken met rukwinden van 50km/u. Tijdens de dag zal het blijven waaien en tegen de avond lopen de rukwinden op tot 70km/u. Vanaf de late namiddag krijgen we ook te maken met een regenzone die over onze provincie gaat trekken. Tijdens de nacht gaat het nog harder waaien met rukwinden tot 80km/u. Donderdag krijgen we te maken met rukwinden tot 90km/u. We halen maxima van 12°C.

VIDEOCLIP: Justin Bieber - Hold On

Justin Bieber heeft gekozen om de single 'Hold On' uit te brengen. Het lied van de Canadese superster is afkomstig van het aankomend album Justice, dat 19 maart verschijnt. Het nummer gaat over een koppel dat samen door een zware periode heen wil komen. Dat kan je ook zien als de bovenstaande videoclip bekijkt. Daarin speelt actrice Christine Ko de vriendin van de zanger. Om de medische kosten van Ko te kunnen betalen besluit Bieber een overval te plegen.

VIDEOCLIP: James Arthur - Medicine

Toen we het begin hoorde van de nieuwe single van James Arthur dachten we wat een stevig rocknummer. Dat was vooral door het gitaarriffje dat Medicine inleidt. Gelukkig gaat het erna over naar een gewoon popnummer met bij momenten enkele duistere kantjes. Arthur kondigde vorig jaar september al aan dat er nieuw album komt, maar tot op heden hebben we daar nog steeds niets van gezien. Wel tekende hij onlangs bij Columbia Records.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020

© All Rights Sport Fm Continu