My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

WEERBERICHT: Wisselvallig en regenachtig. Vanaf het weekend frisser

Maandagavond gaat het regenen. Ook tijdens de nacht zullen er buien vallen. Dinsdag tijdens de ochtenduren zal het ook nog nat zijn. Tijdens de voormiddag zullen dat intense buien zijn. Gelukkig zal het tijdens de namiddag droog blijven. We halen maxima van 8 graden. Woensdag is er kans op ochtendgrijs en zal het lang nevelig blijven. We halen 7°C. Donderdag halen we eveneens 7 graden en zal het droog blijven. Het positieve is dat we af en toe de zon te zien krijgen. Vrijdag verschilt er niet veel met de maxima dan de vorige dagen. Er kan wel tijdelijk regen vallen. Zaterdag wordt een frisse dag en komen we nog net aan 5°C. Het kan ook gaan regenen.

VKW Limburg tevreden dat niet-essentiële winkels weer mogen openen

VKW Limburg reageert tevreden op de beslissing van het Overlegcomité dat vanaf 1 december ook niet-essentiële winkels weer de deuren openen onder strikte voorwaarden. "Nu kunnen ook handelszaken die eerder te lijden hadden onder de strengere maatregelen hun activiteiten zo goed als mogelijk hervatten. Alles wat de achterstand waarmee we 2021, het jaar dat zal moeten zorgen voor economisch herstel, in gaan kan beperken is van kapitaal belang." Ruben Lemmens:...lees verder.... Bron: limburgnieuws.be

VIDEOCLIP: Filip D’haeze - Ik wil van jou zijn

Filip D’haeze van SWOOP en toch wel gekend om zijn ambiancesingles is er weer met een nieuwe single en wat voor eentje. Dit keer geen springen-op-de-dansvloer-beat, maar een supermooie Vlaamse versie van ‘Angels’ van Robbie Williams. In de Vlaamse versie heet het nummer ‘Ik wil van jou zijn’. We zijn alvast fan van het nummer en vinden het zo gepast in deze tijden van het jaar dat we denken dat dit wel eens de nieuwe Vlaamse alarmschijf kan gaan worden in de Nederlandstalige Top 30 met Robby van Beverdael. Deze kan je trouwens iedere zondagmorgen vanaf 11u beluisteren. Geniet alvast van de videoclip hierboven.

VIDEOCLIP: Siham - Onverklaarbaar

Siham, bekend van haar zuiderse nummers ‘La Dura’, ‘Droomdans’ en ‘Bailame’, heeft een nieuwe single die als titel ‘Onverklaarbaar’ kreeg. Het is een breekbare ballade geworden waarvan Siham zelf de tekst schreef. Steven Lambert en Lex De Groot zorgde voor de productie van deze nieuwe single. Bij deze wondermooie single hoort uiteraard ook een videoclip die je hierboven kan bekijken.

VIDEOCLIP: Kitana - Zeg Me

Kitana, ook wel gekend van haar deelname aan The Voice Kids, heeft een nieuwe single en die heet ‘Zeg me’. Het nummer is de opvolger van ‘Je laatste reis’, een eerbetoon aan haar overleden grootvader en van de in 2020 verschenen single ‘Verboden Liefde’. Met 'Zeg Me' zoekt Kitana een heel andere stijl op en jawel ook zijzelf ziet er ineens veel frisser en pittiger uit. De videoclip kan je hierboven bekijken.

BELUISTER: BOBBY - Best Times

Bij Sport Fm Continu gaan we wekelijks op zoek naar nieuw talent en ook vandaag is dat niet anders. Zo zijn we blijven stil staan 'Best Times', een leuk catchy nummer van een Vlaamse boyband waarvan we denken dat het wel eens een hit kan gaan worden. De jongens hebben net zoals vele jongeren onder ons een zwaar jaar beleefd en dat was de reden voor Aaron, Brecht, Ruben, Simon en Ryan om hun energie in deze nieuwe single te steken en al het positieve te onthouden van het jaar 2020.

BELUISTER: Greg! - De Zon Schijnt Voor Mij Alleen

Gregory Vandenheede, artiestennaam Greg!, uit Tielt heeft een nieuwe single : 'De zon schijnt nu voor mij alleen' en is een heerlijk fris uptempo nummer. Het gaat enerzijds over de minder leuke kant van de liefde, anderzijds over het leven nà 'een liefde'. 'De zon schijnt nu voor mij alleen' is een vrolijk nummer geworden dat door Artsoundstudio werd geproduceerd. Wendy D'Joos schreef de tekst.

NEDERLANDSTALIGE TOP : Vechter van Regi & Camille blijven op 1

Ook op deze zonnige zondag was Robby van Beverdael er tussen 11u en 12u met zijn Nederlandstalige Top 30. Deze week waren er 3 nieuwkomers en we zien ook kleine verschuivingen in de top 10. Toch zien we dat Regi & Camille met hun single 'Vechter' uit Liefde voor Muziek de lijst blijven aanvoeren. Meer details vind je hier. 01 01 Regi & Camille - Vechter (Uit liefde voor muziek) 02 02 Jaap Reesema & Pommelien Thijs - Nu wij niet meer praten 03 03 Regi & Camille - Vergeet de tijd (ex-tip) 04 04 Bazart - Denk maar niet aan morgen (ex-tip) 05 06 5NAPBACK ft. Metejoor - Hoe kon ik zo dom zijn (ex-tip) 06 05 Liefde Voor Muziek Voor Rode Neuzen Dag - Porselein (Uit liefde voor muziek) 07 08 Nina Butera - Dat gevoel (ex-tip) 08 10 Clouseau - Zuurstof 09 12 Cleymans & Van Geel - Heimwee 10 13 Sabien Tiels ft. Westelinck - Als jij het niet meer weet (ex-tip)

Bilzen Mysteries Het Complot

Wie of wat zit er achter het raadselachtige ongeval op het domein van Alden Biesen? Welke sporen zijn er te vinden, en vooral: waar leiden ze naartoe? In het gloednieuwe misdaadspel van Bilzen Mysteries verken je op een speelse en spannende manier het historische domein van Alden Biesen. Aanwijzingen, raadsels, (dwaal)sporen en proeven kruisen je pad. Los jij het mysterie op? Word jij de rechterhand van commissaris Angel (Joke Devynck) ? Laat de speurder in je los en zie wat anderen niet zien! Verneem alles via deze link en bestel meteen je tickets.

WEERBERICHT: Maandag zonnig en fris, dinsdag zachter

Zondag kregen we een zonnige maar frisse dag in Limburg. Tijdens de nacht naar maandag gaat het vriezen tot lokaal -5 graden. Ook maandag krijgen we de zon vaak te zien. Met maxima van 5°C zal het wel fris blijven. Tegen middernacht halen we nog frisse minima. Het is tegen de ochtend dat deze verder zullen stijgen naar 7 graden. Dinsdag starten we met wolken waaruit lokaal een bui kan vallen. Het is pas vanaf de namiddag dat het droger zal worden. De maxima lopen op tot 9°C. Woensdag halen we maxima van 7 graden en krijgen we een afwisseling van zon en wolken maar toch zal het de hele dag droog blijven. Donderdag net hetzelfde weer als de vorige dag al zal het dan met 6 graden iets frisser worden.

Fietsen door de Bomen wint prestigieuze Dezeen award

Fietsen door de Bomen – het hefboomproject van Toerisme Limburg i.s.m. provincie Limburg, LSM, Toerisme Vlaanderen, Hechtel-Eksel, Natuur en Bos en Bosland – is in de prijzen gevallen op de Dezeen Awards 2020. Het won de award voor beste "Architectuur – Infrastructuurproject" van het jaar. "Dit is maar liefst de vijfde internationale award voor het fietsbelevingsproject", aldus Igor Philtjens, gedeputeerde en voorzitter van Toerisme Limburg. "Een mooie erkenning, die bevestigt dat we Limburg wereldwijd op de kaart blijven zetten als innovatieve fietsbestemming."...lees verder... Bron: limburg.be

Nog tot eind december 1 uur gratis parkeren in parkings Centrum en Gazo in Sint-Truiden

Bij de heropening van de winkels in mei - na de eerste lockdownperiode - trof het stadsbestuur van Sint-Truiden verschillende initiatieven om de lokale economie te ondersteunen en het winkelen in het stadscentrum vlot en veilig te laten verlopen. Eén van deze initiatieven gaf klanten de kans om 1 uur gratis te parkeren in de ondergrondse parking Centrum (of Clockempoort) en in de Gazo-parking. Dit initiatief loopt nog tot het einde van het jaar en biedt klanten van de lokale handelaars en horeca ook nu de kans om voor het ophalen van bestellingen gratis en dicht bij het stadscentrum te parkeren.

 • HOESELT 106.9 FM

 • TONGEREN 107.7 FM

 • infosportfmcontinu@gmail.com

 • Volg ons op Facebook

 • Volg ons op Twitter

 • Tel: 089 / 23 56 61

 • Industrielaan 109b5 3730 Hoeselt

 • Luister online via MyTuner of via Zeno Radio

 • Privacy Beleid

 • Sport Fm Continu Facebook
 • Sport Fm Continu Twitter
 • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020