top of page

'Lommel Leeft' strikt publiekslieveling Niels Destadsbader

Het lijkt rond deze dat de zomer in het land is, maar toch zullen we nog even moeten wachten vooraleer deze begint. Toch worden rond deze tijd heel wat namen vrijgegeven van de aankomende festivals, waaronder Lommel Leeft. Tijdens deze festiviteiten kan je onder meer genieten van optredens van Jebroer en Baba Yega tot Niels Destadsbader, Het Zesde Metaal en zelfs Get Ready.
De Lommel Leeft zomer begint op 27 juni met een knallende School's Out-fuif aan het Huis van de Jeugd. De Belgische dansgroep Baba Yega, Jebroer, dj PARTYSHAKERZ en lokaal talent Pauline Slangen zijn headliners. Daarna zijn er heel wat Marktconcerten met ondermeer op donderdag 12 juli een optreden van Liefde voor Muziek- kandidaat Niels Destadsbader. In de namiddag is een seniorenconcert met Bart Herman en Lisa del Bo.
Verderop in de zomer is er op 19 juli een optreden van de boyband Get Ready, samen met Isabelle A en coverband Cookies and Cream. Op donderdag 26 juli opent Waiting like a dog-zanger Jasper Erkens de avond, gevolgd door Het Zesde Metaal en Buscemi.
Voor wie het graag wat rustiger heeft zijn er de parkconcerten in het Burgemeesterspark. Swingende wereldmuziek van de Dirty Undies, toffe workshops en lekkere mondiale hapjes vind je op 5 juli tijdens de Wereldfeesten. Op 9 augustus zorgen Stoomboot, oftewel Niels Boutsen, en Jan De Wilde voor een avond vol pure, Belgische kleinkunst. Het parkconcert on tour in Werkplaatsen ontvangt dit jaar Guvnor, een 4-koppige Lommelse band. Pop tot disco, jazz tot swing, easy listening tot world: allemaal op 3 augustus.
Meer info vind je via www.lommelleeft.be

'Lommel Leeft' strikt publiekslieveling Niels Destadsbader
bottom of page