top of page

Woensdag 9 mei derde editie tienerfestival We R Young in Hasselt

De derde editie van het Hasselts tienerfestival We R Young komt er weer aan en indien je een tiener in huis hebt, heb je hier al zeker en vast van gehoord. De populariteit van het festival blijft namelijk bij elke editie maar toenemen. De organisatie deed er slechts 16 dagen over om We R Young voor het tweede jaar op rij volledig te doen uitverkopen Liefst 2500 tieners zullen woensdag 9 mei hun opwachting maken om te genieten van een ijzersterke line up, het lekkerste eten en drinken en de tofste randanimatie.
Ook voor deze editie van We R Young wordt er samengewerkt met Muziekodroom en Villa Basta, zodat de organisatie andermaal in handen is van ervaren en verantwoordelijke mensen. Op die manier kunnen tieners van 12 tot 15 jaar van een eerste festivalervaring in een veilige omgeving laten genieten.
We R Young 2018 gaat voor het derde jaar op rij door in het Kapermolenpark te Hasselt en dat op woensdag 9 mei van 14 tot 20 uur. Drank en eten worden voorzien aan zeer democratische prijzen. Bonnetjes kunnen online besteld worden zodat er geen lange wachtrijen aan de standen meer zijn. Je kan ze bestellen via w ww.w-r-young.be

Woensdag 9 mei derde editie tienerfestival We R Young in Hasselt
bottom of page