top of page

Wordt jij de nieuwe reporter op Genk On Stage

We zijn inmiddels weer in de maand april en dat betekend dat heel wat festivals hun namen vrijgeven voor de aankomende zomer. Zo pakt het gratis stadsfestival Genk on stage uit met een negental nieuwe namen. Zo hebben ze laten weten dat Laura Tesoro op vrijdag 28 juni op de Main Stage zal staan. Factor J ondergaat enkele veranderingen en wist onder meer Omar Souleyman, BaBa ZuLa en Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob te strikken. Op vrijdag 28 juni zal naast Laura Tesoro, gekend van haar hit 'What's The Pressure', ook Stan Van Samang op de Main Stage staan. In 2016 behaalde ze nog een tiende plaats tijdens het Eurovisiesongfestival. Tegenwoordig gooit ze hoge ogen in de populaire musical '40-'45 en is ze één van de gasten in Liefde voor Muziek.
De vrijdag zal met een knallend feestje afgesloten worden met een DJ-set van Regi op de Main Stage. Het wordt zijn eerste keer als afsluiter van de Main Stage op Genk on stage. MNM Rising Star INE vervolledigt de Main Stage op vrijdag.
Dit jaar zal er ook wat veranderen. De jongerenpodia op het Evenementenplein krijgen een meer open karakter. De Factor J-stage blijft bestaan. Daar zal op vrijdagavond gefocust worden op Global Sounds. Headliner is de Syrische technoster Omar Souleyman. Na zijn eerdere passage in 2015 zal Souleyman met hits als Warni Warni en het recente 'Ya Bnayya' het Factor J-terrein ongetwijfeld weer platspelen. Wordt reporter op Genk On Stage: Is het jouw droom om eens mee te draaien op een echte festivalredactie? Ben je een geboren concertfotograaf? Heb je een vlotte pen? Of ben je een echte videofreak? Genk on stage kan jouw droom waarmaken. We zijn op zoek naar jonge, enthousiaste reporters om online verslag uit te brengen van het festival. HOE INSCHRIJVEN? Ben je tussen 16 en 25 en kan jij jezelf helemaal vinden in bovenstaande beschrijving? Dan kan je je tot en met 20 april aanmelden via reporters@genkonstage.be. Vergeet de volgende zaken zeker niet te vermelden: een korte motivatieje leeftijdje studies of jobje contactgegevens (volledige naam, adres, telefoonnummer) Meer info vind je via www.genkonstage.be

Wordt jij de nieuwe reporter op Genk On Stage
bottom of page