top of page

Zondag 22 december 1e Santa Run in Hasselt

Op zondag 22 december organiseert Atletiek Vereniging Toekomst Hasselt (AVT) met de ondersteuning van Winterland en de stad Hasselt de eerste editie van de Santa Run in Hasselt. Een ludieke belevingsloop in volle kerstsfeer, gekoppeld aan het goede doel. Honderden deelnemers, vanuit heel Limburg, zullen de stad Hasselt ontdekken in een ludieke, hartverwarmende en feeërieke kerstsfeer. Het parcours zigzagt vanaf het Kolonel Dusartplein door de sfeerrijk verlichte straten, om uiteindelijk af te sluiten in het prachtige kerstdecor van Winterland. Met een afstand van een kleine 6 kilometer is de loop laagdrempelig, kinderen kunnen deelnemen aan loop van 1 kilometer. Deelnemers krijgen voor hun deelnameprijs ook een kerstoutfit aangeboden.
Zowel de start als de finish vinden plaats ter hoogte van het Kolonel Dusartplein. De Kidsrun (één ronde van 1,220 kilometer voor kinderen onder de 13 jaar) start om 19 uur. De loop voor volwassenen (drie ronden van telkens 1,940 kilometer) volgt meteen daarna om 19.30 uur. Deelname aan de Kidsrun kost 5 euro, voor de Santa Run zelf betaal je 10 euro.
Inbegrepen in de deelnameprijs zijn een kerstmuts, kerstmantel en een consumptie voor Winterland. Iedere deelnemer aan de kidsrun ontvangt na de jogging een goed gevulde goodiebag.
De organisatie zal een deel van de opbrengst aan het goede doel schenken.

Zondag 22 december 1e Santa Run in Hasselt
bottom of page