top of page

20-jarige speelt in Bilzen voor 2e keer zijn rijbewijs kwijt

Een 20-jarige bestuurder is woensdagnamiddag voor de tweede keer in zeven maanden tijd zijn rijbewijs kwijtgespeeld. De man moest zijn rijbewijs inleveren na een positieve drugstest. Dat gebeurde nadat hij rond 15 uur aan de kant gehaald werd in de Nieuwstraat in Bilzen. Uit een speekseltest bleek dat hij onder invloed van marihuana reed. Zijn rijbewijs werd meteen ingetrokken.

Het is niet de eerste keer dat de jongeman zijn rijbewijs kwijt speelt. Amper zeven maanden eerder onderging hij al eens dezelfde straf na een positieve test op cocaïne. Nu zal hij zich voor de politierechter moeten verantwoorden. De 20-jarige zal moeten uitleggen waarom hij in amper een jaar na het behalen van zijn rijbewijs al twee keer op rijden onder invloed van drugs werd gepakt.


Nog tijdens de controles in het centrum van Bilzen werden 4 foutparkeerders beboet. Eén bestuurder kreeg een waarschuwing, omdat zijn rijbewijs erg versleten was. Twee anderen kregen een waarschuwing voor technische gebreken aan hun wagen. Zij moeten 58 euro betalen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page