top of page

4 oktober Hasselt: Fototentoonstelling Liefdevolle lijven

Bijgewerkt op: 5 okt. 2023

Op Woensdag 4 oktober organiseren Dito en Stad Hasselt de officiële opening van de sensibiliserende fototentoonstelling Liefdevolle lijven in de oude gevangenis van Hasselt.

Foto: VZW Dito

Liefdevolle lijven is een initiatief van Dito in samenwerking met de bekende fotografe Morgane Gielen. Met deze fototentoonstelling krijg je als toeschouwer het voorrecht om een blik te werpen op het intieme leven van twintig liefdevolle mensen. Sommigen hebben een beperking, anderen niet. Sommigen zijn vaste partners, anderen dan weer niet. Alleszins is elk individu intiem met zijn, haar, of hun partner, elk op een eigen manier.


Krijg de kans om als eerste mee te reizen doorheen 10 bijzondere beelden van 10 krachtige koppels. Luister naar meeslepende verhalen over liefde, seksualiteit en leven met beperkingen. De tentoonstelling zit vol openheid, echtheid én humor.


Praktisch

  • Datum en uur: woensdag 4 oktober om 18 u voor pers waarna om 18u30 de vernissage voor genodigden start.

  • Locatie: U Hasselt, Campus Hasselt, Oude Gevangenis, Martelarenlaan 42, 3500 Hasselt. We zorgen voor een rolstoeltoegankelijke locatie, ondertitelde video's via de erfgoedapp en audiodescriptie door Geertje De Ceuleneer.

Wie is Dito? Dito is een vereniging van en voor personen met een handicap of chronische ziekte en hun netwerk. We informeren, sensibiliseren en zetten onze stempel op een participatief beleid. Dat doen we met meer dan 10.000 leden. We verrassen de brede samenleving met innovatieve projecten als De Voorleesbende, Filoe, Garsons Uniek en Inktvis.

Wie is Morgane Gielen? Morgane Gielen is de bezielster van No Babes. Ook richtte zij als eerste een inclusief modellenbureau in België op: No Babes Agency. Een betere partner kan Dito zich niet voorstellen voor dit project. Met No Babes en No Babes Agency bereikt Morgane meer dan 10.000 volgers op Instagram en Facebook. Ze verscheen op zowat alle Vlaamse televisiezenders en in magazines als Flair, Knack, Humo, HLN en Nina. Meer info op www.nobabes.be en www.morganegielen.com.


Bron: VZW Dito


コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page