top of page

5 november intrede Sinterklaas in Tongeren

Op zondag 5 november om 14 uur doet de Sint zijn intrede in Tongeren. Het belooft een magische middag te worden voor jong en oud vol festiviteiten en plezier.

Foto: © tongeren.be

De Sint en zijn trouwe knechten komen aan op de Veemarkt. Daarna vervolgen ze hun tocht via de Maastrichterstraat naar de Grote Markt en het Stadhuisplein. Daarna kunnen alle kindjes Sinterklaas persoonlijk ontmoeten in het salon van het vernieuwde stadhuis. Een unieke kans voor de kinderen om hun verlanglijstje te delen en een foto te laten maken met de heilige man.

Op het Stadhuisplein verwelkomen de vrolijke pieten iedereen op de energieke tonen van kinderdisco Benny & Lenny. Dat wordt reuzeplezant voor jong en oud!

De winkels in het centrum zijn open van 13 tot 17 uur. Het ideale moment dus om die dag ook uw Sinterklaasinkopen te doen.

De intrede van Sinterklaas belooft een onvergetelijke dag vol plezier, magie en gezelligheid te worden. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen en Sinterklaas en zijn pieten te verwelkomen in onze stad.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page