top of page

Beleef de kerstdagen met Sport Fm Continu

Goed nieuws voor onze luisteraars!!! Voor al diegene die zo ontzettend van de kerstdagen houden gaat het de komende dagen nog leuker worden voor jullie, want de 106.9Fm, de 107.7Fm en ook de stream zullen vanaf donderdag helemaal ondergedompeld worden in de kerstsfeer.


Zo bereiden we jullie vanaf donderdag 24 december vanaf 14u al helemaal voor op een leuke kerstavond. Vanaf dan zullen er oneindig veel kerstplaten te horen zijn bij Sport Fm Continu. Zo kunnen jullie op een heel sfeervolle manier jullie kerstmenu voorbereiden. Uiteraard weten we ook allemaal dat dit jaar niet hetzelfde zal zijn dan andere jaren en dat jullie en ook wij kerstmis in zeer beperkte kring mogen vieren. Toch willen alle medewerkers jullie onvergetelijke kerstdagen laten meemaken en dat door heel wat kerstmuziek te draaien. Ook kerstavond blijven we doorgaan tot 3u in de ochtend.


Kerstdag starten we er om 8u mee. Dan hoor je de hele dag de meest sfeervolle kerstmuziek en dat doen we tot 22u kerstavond. Ook dan kunnen jullie lekker van het ontbijt, lunch of diner genieten terwijl wij op de achtergrond voor de aangepaste kerstmuziek zorgen.


Namens alle medewerkers bij Sport Fm Continu,


Merry Christmas

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram
sportfmcontinu
© All Rights Sport Fm Continu

© Sport Fm Continu 2016 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

bottom of page