top of page

Buien blijven aanhouden. Vanaf dinsdag toch wat droger

Op zaterdag kunnen er in de ochtend nog enkele buien over Limburg trekken. Na de middag wordt het waarschijnlijk overal droog. De avond lijkt ook droog te blijven, met daarnaast kans op zonnige momenten. De temperatuur zal rond de gemiddelde 20°C liggen. Zondag zal er een mix zijn van zonneschijn en bewolking. In de ochtend blijft het droog, maar in de namiddag neemt de kans op lokale buien toe, met een mogelijkheid van onweer. Als de zon doorbreekt, kan de temperatuur stijgen tot 21 à 22°C. De wind waait vanuit het zuidoosten naar het zuidwesten en zal matig zijn.


Foto: © Unsplash

Maandag zal het licht onbestendig zijn met een mogelijkheid op enkele buien. Wolken zullen overheersen en de temperatuur zal moeite hebben om de 20°C te benaderen. Op dinsdag blijft het in Limburg overwegend droog met perioden van zonneschijn. De temperatuur zal stijgen tot een maximum van ongeveer 20°C.


Op woensdag liggen de maxima rond 21°C, wat vrij normaal is voor deze tijd van het jaar. Er kunnen gedurende de dag enkele buien overtrekken, maar het is momenteel nog onzeker of deze zullen plaatsvinden.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page