top of page

Er komt een mooi paasweekend aan

Vandaag is het in Limburg droog gebleven en hebben we een mooie zonnige dag gehad. De maximum temperatuur klom tot zo een 17 graden. Vannacht blijft de temperatuur overal meerdere graden boven het vriespunt. Het is wel niet uitgesloten dat laag boven er misschien nog een graadje vorst kan inzitten.


Dinsdag wordt het nog wat warmer. Bij voldoende in de namiddag kan er een graad of 18 inzitten. In de namiddag wordt het wel genieten van een droge dag, maar tegen de avond vergroot vanuit het zuiden de kans op buien. Er waait een zwakke tot matige wind vanuit het zuiden. Woensdag is de minst mooie dag en kan er af en toe wat regen vallen. Af en toe krijgen we ook wat zonnestralen door de bewolking heen te zien. Door de bewolking zal de maxima niet hoger dan 15°C gaan. Er staat weinig wind.


Vanaf donderdag zijn we vertrokken voor een paar mooie dagen. Het blijft droog met veel zonneschijn en een 20°C is die dag niet uitgesloten. Vrijdag doen we er nog een graadje bij en komen we uit op 21°C. De noordoostenwind doet het in de wind wel wat frisser aanvoelen. Enkele sluierwolken zijn die dag niet uitgesloten. Zaterdag zal de wordt nog eens een droge en zonnige dag en halen we weer vlotjes 20 graden en meer. We moeten er wel meteen bij vertellen dat de UV-index een piek rond niveau 4 bereikt waardoor gevoelige huidtypes al snel kunnen verbranden.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page