top of page

Fietsfabriek in Bilzen verhuurt nu ook fietsen voor minder mobiele mensen

De fietshub in Bilzen blijft boomen. Op dit moment zijn er al meer dan 1.000 verhuringen en herstellingen gedaan en dat betekend dat de e-bikes en stadsfietsen veel gebruikt worden. En er is nog meer goed nieuws, want vanaf deze maand zullen er ook fietsen verhuurd worden voor minder mobiele personen.Het is nog meer eens duidelijk dat er steeds meer vraag is naar elektrische fietsen en daar wil de stad Bilzen met deze fietshub blijven op inspelen. De medewerkers van Fietsfabriek 3740 worden geselecteerd en begeleid door vzw Alternatief. Deze organisatie zet in op sociale tewerkstelling.


Ook leuk om weten is dat er sinds kort ook een fietsbieb is. Deze is er gekomen voor ouders met kinderen zodat deze tijdens hun puberjaren niet steeds een nieuwe fiets moeten kopen maar kunnen lenen. Als de fiets te klein is geworden dan kan deze steeds omgeruild worden voor een groter model.


Zaterdag 11 maart kan u beter kennismaken met de Fietsfabriek want dan kan je tussen 10u en 17u een bezoekje brengen en dat tijdens de opendeurdag. Je kan de fietsen, e-bikes en fietsen voor minder mobieler personen gaan testen. Tijdens de opendeurdag zijn er pannenkoeken voorzien en is er ook een gratis nazicht van je fiets.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page