top of page

Het wordt weer een geweldige zomer op speelplein Hoeselt

Met de zomer in aantocht is het weer alle hens aan dek op de jeugddienst met het voorbereiden van een nieuwe speelpleinzomer. MISSION ANIMATOR is daarbij ook gestart. We zoeken dit jaar heel wat nieuwe animatoren. Word je dit jaar 16 of ouder? Wil je een aantal weken in de zomer helpen om kinderen een leuke namiddag te laten beleven? Laat dan snel van je horen en stuur een mailtje naar speelplein@hoeselt.be.


Voor de ouders kunnen we melden dat de werking net hetzelfde blijft als vorig jaar. Gelukkig zijn er ook geen coronarestricties meer maar volgende richtlijnen zijn wel belangrijk:

  • - Er zijn 2 groepen: de Rakkies (3-6) en de Vik’s (7-12).

  • - Ouders moeten slechts éénmaal de gegevens van het kind invullen op de website van de jeugddienst.

  • - De betaling gebeurt via factuur na afloop van het speelplein.

Meer uitleg en alle andere praktische info vinden jullie binnenkort in de tweede editie van ons nieuwe speelpleinmagazine. Dit wordt midden juni verdeeld in alle Hoeseltse kleuter- en lagere scholen. Kinderen die niet in Hoeselt naar school gaan kunnen een magazine aanvragen bij de vrijetijdsdienst. Alle info verschijnt binnenkort ook op www.jeugdinhoeselt.be. Hopelijk mogen we weer veel kinderen verwachten op het speelplein!


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page