top of page

Kerstmarkt in Diepenbeek

Op zaterdag 9 december, van 17 tot 22 uur, laten we de magie van kerst tot leven komen op onze gezellige kerstmarkt. Wat kun je verwachten?


Een avond vol plezier, liefde en lachen! Een kans om onze lokale verenigingen te steunen en tegelijkertijd te genieten van spectaculaire optredens en activiteiten voor alle leeftijden.

  • In de theaterzaal schittert ons eigen jeugdtheater, JOTA, met betoverende voorstellingen die de harten van jong en oud zullen veroveren. Bereid je voor op een avond vol verwondering en emotie!

  • Voor de kleinsten is er ook een speciale traktatie - een meet en greet met de enige echte kerstman. Laat de kinderen hun wensen met hem delen en vang de magie van Kerstmis in hun ogen.

  • Laat je meeslepen door de onweerstaanbare charme van Santa d'Amour, een excentrieke straatclown die het spel der liefde als geen ander beheerst. Een mix tussen een kerstman en een kerstengel, maar bovenal een playboy avant la lettre.

  • En dan hebben we nog de dolkomische Wobbeling Santa, het creatieve brein achter de nieuwste kerstspeeltjes. Deze twee speelgoedontwerpers, Slunzie en Klunzie, hebben een bijzonder geheime missie om kinderen dit jaar te verrassen. Een avontuurlijke fout zorgt voor veel lachsalvo's als de kerstman een van hun "Wobbeling Xmas-toys" probeert uit te testen.



bottom of page