top of page

Kienavond Sport Fm Continu meer dan geslaagd

Wat een avond!!!! Dit hadden we zelfs niet kunnen dromen. Een meer dan volgelopen zaal, maar liefst 248 kieners, hebben er voor gezorgd dat deze editie van de Sport Fm Continu Kienavond een zeer groot succes is geweest. Bij deze willen we iedereen dan ook bedanken voor de steun aan de lokale radiozender voor Hoeselt, Tongeren en omstreken.

Foto: © Sport Fm Continu

We kregen al enkele dagen meldingen dat dit wel eens één van de beste kienavonden ging worden sinds jaren. En dat had vooral te maken met onze nieuwe zendvergunning in Tongeren en de grote prijzen, maar liefst voor 2250 euro aan prijzen en 250 euro aan tombolaprijzen, die we hadden opgehaald bij onze gulle sponsors, waarvoor een dikke dankjewel.


Zo waren er heel wat waardevolle prijzen te verdelen met in totaal 14 rondes en 2 extra rondes waarin je een LED-TV kon winnen en als hoofdprijs een leuke reis. Er was zoveel volk aanwezig dat er regelmatig een dubbele en zelfs driedubbele kien viel. Gelukkig was alles goed georganiseerd en werd na het trekken van een nummer ieder gelukkig gemaakt met een prijs. De hoogste nummer kreeg de prijs van de kienkaart en de andere een troostprijs. Ook werd er telkens een lekkere wafel of een BBQ-tang uitgedeeld aan de mensen die links en rechts van de winnaar zaten.


Bij deze willen we dan ook iedereen nog bedanken en zeggen ..... 'Merci, jullie waren geweldig'. We kijken alvast uit naar de volgende editie en hopen dan opnieuw te kunnen samenwerken met onze geweldig sponsors.


bottom of page