top of page

Lanaken zoekt uitbater voor cafetaria van de tennishal

Lanaken zoekt een voltijds concessiehouder op zelfstandige basis voor het cafetaria van de tennishal.

Foto: © wix.com / beeld ter illustratie

Wat houdt het in?-    Je staat in voor de uitbating op zelfstandige basis van het cafetaria. Dit gebeurt minstens tijdens de openingsuren van de tennishal.-    Overige concessievoorwaarden zijn raadpleegbaar op de gemeentelijke website.


Voorwaarden?-    Je dient niet te beschikken over een diploma, maar ervaring in de horeca is een basisvereiste.-    Je hebt een duidelijke visie over de uitbating van een horecazaak.-    Je bent bereid een maandelijkse concessievergoeding te betalen. Indicatief wordt een vergoeding van € 947 per maand vooropgesteld.  Nutsvoorzieningen (elektriciteit, gas en water) inbegrepen.-    Je bent buiten de kantooruren van het Vrijetijdsinfopunt de eerste aanspreekpersoon voor de tennishal en neemt enkele conciërgetaken op je.-    Je kan zelfstandig werken en lost makkelijk kleine problemen op.-    Je bent flexibel in je werkuren en klantvriendelijk ingesteld.


Wij bieden je:

  • Een goed uitgerust cafetaria, alsook een elementaire keuken voor het klaarmaken van kleine gerechten.

  • Een concessieovereenkomst van bepaalde duur: minstens voor de duur van het lopende seizoen tot 30 april 2024, en verlengbaar voor het seizoen van september 2024 tot en met april 2025.

  • Een leuke werksfeer in een sportieve omgeving waar jezelf je creativiteit in kwijt kan.


Zin in deze uitdaging? Maak jouw kandidatuur met plan van aanpak t.o.v. cliënteel en het AGB, referenties in de horeca, curriculum vitae en uittreksel strafregister model 2 (op te vragen in de gemeente van jouw woonplaats) uiterlijk voor 26 november 2023 over t.a.v. het directiecomité, Aan de Engelse Hof 10/4 of via mail op vrijetijdsinfopunt@lanaken.be.


Voor verdere informatie:

Lisette Willems, lisette.willems@lanaken.be of tel. 089 739 857


Bron: lanaken.be

bottom of page