top of page

Meerdere voertuigen beschadigd in Hasselt

Dinsdagnacht werden er in een ondergrondse parking in de Capucienenstraat te Hasselt 9 voertuigen vernield door inbraak en diefstal. Vier andere voertuigen werden beschadigd.


Dinsdagochtend omstreeks 7.20 uur kreeg de politie Limburg Regio Hoofdstad een melding dat er in verschillende voertuigen in de ondergrondse parking in Hasselt werd ingebroken. De verdachten hadden zich toegang verschaft door één of meerdere ruiten van de voertuigen te verbrijzelen. De voertuigen werden allemaal doorzocht en zowel de binnen- en buitenkant werden beschadigd. De daders hadden het gemunt op elektronische apparatuur en andere waardevolle spullen.

Het was niet de eerste keer dat de politie melding kreeg van inbraken in voertuigen in Hasselt, want ook in de nacht van zondag op maandag werden er 6 voertuigen beschadigd in de ondergrondse parking in de Capucienenstraat te Hasselt. Ook daar maaketen de dieven elektronisch materiaal buit. Bij vier andere voertuigen werd er enkel geprobeerd om een ruit te verbrijzelen.

De politie Limburg Regio Hoofdstad voert het verder onderzoek.

bottom of page