top of page

Nieuwe singles voor Coldplay, Krezip en jawel Galantas in samenwerking met Dolly Parton en Mr. Probz

De week zit er weer op en dan gaan we bij Sport Fm Continu weer op zoek naar leuke nieuwe singles die je weldra via 106.9 of 107.4 FM kan horen. Ook wereldwijd zijn we te beluisteren via onze site. Geniet ervan:



Goed nieuws voor de fans van Coldplay want op 22 november verschijnt hun dubbelalbum. Om dat album te promoten zijn er sinds vandaag 2 nieuwe singles uitgebracht. dat op 22 november moet verschijnen, brengt Coldplay vrijdag twee nieuwe platen uit. Het is al vanaf 2017 geleden dat de Britse band in de hitlijsten terug te vinden was. Nu is het dus tijd voor iets nieuws Orphans (waarvan je hier de videoclip kan bekijken) wordt tegelijk met Arabesque uitgebracht.





Duncan, die we kennen van zijn winst op het Eurovisie Songfestival, heeft ook een nieuwe single. Deze heet Love Don't Hate It en klinkt heel wat dansbaarder dan zijn vorige single. Toch is hij niet vergeten om de hoge pieken in zijn stem op deze song te laten horen.



De Amerikaanse dj-formatie slaat de handen ineen met de Talk-zanger voor een opvallend gevoelig nummer. Trigger werd geschreven als soundtrack voor de nog te verschijnen game Death Stranding.



Krezip is ook weer helemaal terug. Het is alweer van 2007 geleden dat de band uit Nederland nog eens eens een studioalbum uitbracht, namelijk Sweet High. Het nieuwe Come Back With Me Now is een van de tien nummers die daarop te horen zijn. Ook de eerdere hit Lost Without You is meegenomen op het nieuwe album.



Wat een samenwerking dachten we bij Sport Fm Continu toen we zagen dat de Nederlandse zanger Mr. Probz voor zijn nieuwe single niet alleen met het Zweedse muziekduo Galantis de studio is ingedokenj, maar ook met de inmiddels 73-jarige countryzangeres Dolly Parton. Faith is een moderne cover van John Hiatts Have a Little Faith in Me uit 1987.



bottom of page