top of page

Nieuwe singles voor Katy Perry, Armin van Buuren, Kensington en James Blunt

Het weekend komt er weer aan en dan gaan we bij Sport Fm Continu weer op zoek naar nieuwe muziek waarvan wij denken dat het wel eens kan scoren in de hitlijsten. Check de songs hieronder.



Katy Perry heeft een nieuwe single, de derde alweer van dit jaar. Na Never Really Over en Small Talk heeft de Amerikaanse zangeres nu gekozen voor het liedje Harleys in Hawaii. Het is een sensueel liefdesliedje met een pakkend refrein en een door hiphop geïnspireerde productie.





Na de samenwerking met Marco Borsato heeft Armin van Buuren zijn krachten nu gebundeld met een internationale artiest, namelijk Ne-Yo. Zijn nieuwe single heet Unlove You. Van Buuren brengt op 25 oktober het album Damage uit.



De Nederlandse groep Kensington heeft een nieuwe album. De plaat heet Time en verschijnt op 15 november. Na Bats, What Lies Ahead en Chronos pt. 1 hebben ze gekozen voor Ten Times The Weight. Het is inmiddels alweer de 4e single die van het album verschijnt.



James Blunt brengt op 25 oktober zijn nieuwe album Once Upon A Mind uit. Daaruit versijnt nu de single 'Monsters'. Het lied gaat over zijn zieke vader: "Ik ben niet je zoon, je bent niet mijn vader, we zijn twee volwassen mannen die afscheid nemen. We hoeven niets te vergeven of vergeten, want we kennen elkaars fouten", zingt Blunt.

bottom of page