top of page

NIEUWS UIT DE REGIO: 1230 euro voor Welbi in Bilzen / Drugsafval gedumpt in Genk

HASSELT: Politie aanwezig op containerparken

Zaterdag 1 juni zal de politie Limburg Regio Hoofdstad op alle containerparken in de politiezone aanwezig zijn. Ze doen dit om inwoners te sensibiliseren rond de regelgeving en technische uitrusting van lichte aanhangwagens. Het is meteen het startsein van een sensibiliseringscampagne rond aanhangwagens.


GENK: Drugsafval gedumpt

Op een zandweg aan de Weerterweg zijn door onbekenden restanten van een cannabisplantage gedumpt. Politie CARMA trof een groot aantal zakken met teelaarde en restanten van cannabisplanten aan. De gemeentelijke diensten ruimden het afval op.


LANAKEN: Opendeurdag kinderboerderij Pietersheim

Op zondag 2 juni organiseert de kinderboerderij Pietersheim een opendeurdag. Men krijgt dan meer uitleg over de werkzaamheden op de kinderboerderij zelf en over het onderhoud in het domein.


BILZEN: Provinciale school Bilzen schenkt 1230 euro aan Welbi

Zeventien jongens en meisjes van de provinciale secundaire school uit Munsterbilzen hebben zowat een schooljaar lang acties gedaan om geld in te zamelen voor een goed doel. Met hun acties wisten ze 1230 euro in te zamelen, geld dat de leerlingen schenken aan Welbi. Wat staat voor Welzijn Bilzen, een feitelijke vereniging uit Groot-Bilzen.

bottom of page