top of page

Nog steeds te fris voor de tijd van het jaar

Zondag hebben we het in het oosten van de provincie nog veel regen gehad. We hadden een zeer frisse dag met maxima die niet boven de 6 graden gingen. Sporadisch kregen we wel eens de zon te zien. Tijdens de nacht naar maandag gaat het vriezen en dat betekend dat we de nieuwe werkweek fris van start gaan. Op een lokale bui na zal het de hele dag droog blijven. Ook tijdens de nacht naar dinsdag zakken de minima naar het vriespunt. Het is dan ook zo goed als zeker dan we dinsdag weeral de 10 graden niet halen. Op een lokale bui na zal het in heel de provincie droog blijven. Tijdens de nacht naar woensdag gaat het opnieuw lichtjes vriezen.

Woensdag starten we met veel ochtendgrijs. Daarna krijgen we brede opklaringen. Tijdens de namiddag zal de bewolking gaan toenemen. Het wordt niet warmer dan 10 graden. Ook donderdag krijgen we een droge dag en maxima van 10°C. Tijdens de nacht naar vrijdag gaat het weer flink afkoelen. Vrijdag wordt wellicht de beste dag van de werkweek, met regelmatig zon en maxima die naar 14 graden zullen stijgen.


Dat is dan ook meteen de start van een rustige week. Als we naar volgend weekend kijken dan zien we maxima die stijgen tot 15 graden en krijgen we regelmatig de zon te zien. Blikken we nog verder vooruit dan zien we nog steeds een rustig weerbeeld met maxima die tot 17°C kunnen stijgen. Van nachtvorst is er dan geen sprake meer.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page